FIRST IS MONEY

hola!
nu är det inte många dagar kvar på detta år, snarare bara imorgon kvar. crazyness. senaste dagarna har spenderats dels med daniel och dels i rättvik (igår) vilket var mycket roligt! har saknat min stina så det var myspysigt, fick dans gjort också, det blir bra. ikväll kommer släkt hit, mammas olika bröder med familjer, kul :)
sen åker jag upp till daniel och myser och sover där <3 
ska även försöka hinna sy om min nyårsklänning litegrann, hoppas det blir bra.
idag har jag och daniel vart på stan och shoppat litegrann, köpte lite trosor och tröja. blir mer shopping sen!
imorgon ska spenderas med görschen och det kommer bli bäst eftersom dom är dom bästa, har alltid varit, kommer alltid att vara. 

bed of roses

BRUNA, BLÅA, GRÅA

hej,
hemkommen från kusinträff i sthlm med världens bästa kusiner, hur lyckat som helst. verkligen att göra om! min släkt är bäst.
julia körde grymt hela vägen fram å tillbaka dessutom, big up för henne.
nu ska jag strax kila bort och äta middag med nära vänner till familjen. sen får vi se vad som händer, är seg och trött och vill helst bara ligga i min säng framför O.C, men så kul ska vi inte ha det. nejnej, dumma jävla dvd. 
nej, nu skriver jag inte mer. är lite arg.
puss i alla fall


JULDAGEN

jag tror jag lägger ner detdär med att skriva med stora bokstäver och sånt, det var jobbigt bara. mycket lättare såhär!
julafton var mysig som vanligt. jag fick en superrolig och fin present av daniel, så sjukt komiskt att vi nästan lyckats köpa precis lika. älskar dig, prupp. 
idag har varit en riktigt julslödag med aladdinchoklad, julmat från igår och hockeyspelande. nu är jag alldeles övergiven här hemma (nejdå, jag gnäller bara) så jag tänker krypa ner i sängen med mer aladdinchoklad och kolla på O.C för mig själv.
ibland är det bara det bästa.

imorgon åker vi kusiner från falun ner till våra jämnåriga kusiner i stockholm och har kusinträff, det kommer bli hur mysigt som helst. ska ta med kamera så ni kanske får se min snygga släkt om ni har tur. 

du är som jag när du dansar
har aldrig träffat nån som du

musik non stop till slut

I LOVE YOU BABY!

Igår var roligt, kuligt, hur lyckat som helst!
Tog 701:an ut till Pumphuset för att mötas av glada människor, välkomstshot&drink, snittar och bra musik!
Hela kvällen var väldigt lyckad, trots min förkylning, feber och hosta. Systeryster kom och skjussade hem mig och stina till stinas lilla enkla boning. Där frös vi som satan, men kroppsvärme är grejen. Vi pratade och myste hela natten. Du är bäst!
Tack festkommitén för den mycket bra festen! Mer sånt i falun vore nice säger jag. 

Imorse masade vi oss upp i god tid, sprang hem till mig och fixade lite innan det var dags för kupolen. Fick de sista julklapparna inhandlade och nu är allt klart. Jag åkte hem till daniel en stund efteråt och myste också, imorgon ska vi byta julklappar, iih!
Så nu håller vi på och julstökar här hemma, jag städar mitt rum och pyntar och ska snart börja slå in alla paket och lacka och rimma och äta aladdinchoklad och titta på O.C en stund! Hoppas på att få litet besök också.. 

GOD JUL!!!

22 DECEMBER

Men oj!
Fredagen i Svärdsjö var mycket lyckad, och hur mysig som helst. Tack tjejer!
Lördagen spenderades på stan med Anna, vi myste runt och hade det bra. Du är bra. Vi är bra. På kvällen kom hela görschen hit och vi snackade skit och skvallrade, grät en skvätt, skrattade sjukt mycket, kollade på film, sjöng (lite) singstar och åt massa mums. Ni är verkligen bäst. Alltid vi. 
Igår igår igår kom världens bästa syster hem!! Som jag har saknat henne och nu är hon äntligen här <3
Så vi myste hela kvällen (sen fick jag dock mysigast sovsällskap av Daniel <3) och idag har vi köpt julgran.
Fast våran familj går emot traditionen och kör på tall istället! Så sjukt mycket bättre, barrar ingenting, luktar likadant och minst lika fin. Sen har vi varit på stan och jag har visat Jullan alla nya affärer (hmpf) och fina saker i Falun. 
Ikväll kommer Stina hit, vi ska fixa oss här innan det bär av till Basse för middag och förfest innan vi drar till julfesternas julfest som antagligen kommer bli bääst! Jag är vääldigt taggad. 

Oturligt nog har jag dragit på mig förkylningarnas förkylning som antagligen inte kommer bli bättre av nylonstrumpbyxor, ingen varm tröja i combo med alkohol, men det är smällar man får ta. Prosit! Måste bli bättre på att snyta mig istället för att snörvla. 
Åh vilken klyscha, men jag känner julefrid!

CABARÈT

Igår var hur roligt som helst, Pieces of Life för sista gången och dessutom avslutningen med våra cirkus&barndansbarn! Dom är så otroligt söta och deras föräldrar uppskattade det verkligen. Det var verkligen jättejätteroligt och skönt att få det gjort. Idag gick jag upp tidigt (igen!!) och åkte till skolan för att dansa på cabarén med min kära klass. Det gick mycket bra och var väldigt roligt. 
Och nu har vi allihopa äntligen jullov! Så himla efterlängtat. Så himla skönt. Flera dagar att träffa nära och kära eller bara ligga hemma i sängen och titta på film i massor. Åh! Precis vad alla behöver känns det som. 

Nu ska jag bara kura ihop mig i soffan med varm choklad och en film i väntan på en stunds mysande med Daniel innan det antingen bär av till Vika eller Svärdsjö för att mysa med klassen! 
Morgondagens planer är hemliga och sen ska jag antingen på ppparty eller så blir det pjamasmys här hemma med Görschen. Blir nog bra hursom!

Måste bara berätta att idag åkte jag nog på världens fylldaste (heter det så? nej, fy, mest fyllda? vafan!) Öhmn, ja, en buss som var det var väldigt mycket folk på i alla fall! Har aldrig varit med om liknande. Sjukt!

Nu ska jag njuta!
Ps. I love you.

JAG VILL SPENDERA LIVET

Hej!
Idag var svåraste nånsin att gå upp, speciellt med en varm pojkvän som ligger kvar och sussar medans jag måste gå upp i detta jävla kalla väder och släpa mig till skolan. Dessutom för två typ värdelösa lektioner. Sen fick vi alla fall öva till cabarén och det var bra. Har även fixat t-shirtarna till cabarén, bra av mig. Men har dragit på mig feber och förkylning så nu ligger jag i sängen i princip och degar. Det var längesen jag hade en sån kväll, så jag bara njuter. 
Imorgon blir det rättvik all day long, vi har både Pieces of life och Barndans&Cirkusavslutning då, så det blir fullt upp. Ska ta med kamera denna gång så jag kan fota! 
Nej, nu ska jag återgå till min otroligt sköna säng, det gillar jag. Mest. 

Dagens;
+ för daniel
+ för britneys nya womanizer
+ för att jag trots allt har världens bästa klass

- för att jag måste gå upp så sjukt tidigt
- för att jag har feber
- för att det inte är sommar
Puss


TISDAG IGEN

Tjing!
Idag har jag sovit länge (relativt i alla fall) och tagit en slömorgon med Daniel. Ska vara i skolan klockan tolv och repetera inför cabarén, har bara det idag. Mycket skönt.
Sen bär det av till rättvik. Puss på det.
Daniel, jag älskar dig.

KILLA

Hola!
Nu sitter jag hos Daniel efter en mysmiddag med mamma och hennes syskon. Fast det är kort tid på året nu så har jag tiotusen saker to do.
Behöver mer tid. Och speciellt med mina görsch. Längtar till Lördag. Puss

DOES IT MEAN I`M LOST?



Tja tja tjena tjena på dig mittbena (Nja, ny hårfärg åtmindstonde!)
Nu ska jag bli bra på att blogga känner jag, jag tror jag dras ner lite av Daniels dåliga uppdatering hela tiden. Haha! 
Helgen i gbg var hur bra som helst, vi hade världens mysigaste hotell och allt var bara perfekt, Tack Daniel <3
Igår hade jag och stina dansavslutning med våra danselever i Rättvik och vi fick fina blommor och choklad av sötnötterna. Idag var en slaaappp dag, bara dans i skolan och då tränade vi bara inför cabarén. Går riktigt bra nu! Sen var jag och stina på rusta haha och shoppade, det var grymt må jag säga! 
Nu väntar jag på mat, försöker begripa den senaste samhällskunskapuppgiften och lyssnar på soundtracket till Gossip Girl. I like it!
Imorgon har vi endast träning på scen inför cabarén, sen åker jag och stina och undervisar lite barndans sen ska jag försöka lösa så jag kan åka till Bjurs och kika på Dannes gympauppvisning. Blir nog bra!
Nej, nu ska jag ta ett bad och värma alla frusna tår. Riktig vinter nu, hoppas det håller sig!!
Puss

ÄNTLIGEN HELG!

Hej alla sötnötter och icke sötnötter. 
Äntligen torsdag och imorgon åker vi, jag och daniel! Till götet! Hur najs som helst, vill bort från Falun och helst av allt i världen med världens bästa. För det är du. 
Efter en hetsig dag sitter jag nu och pausar i 10 min, lyssnar på Coldplay & saknar görschen. Nästa helg, right?

Oh brother I can’t, I can't get through I've been trying hard to reach you 'cause I don't know what to do Oh brother I can't believe it's true I'm so scared about the future and I wanna talk to you Oh I wanna talk to you  You can take a picture of something you see In the future where will I be? You can climb a ladder up to the sun Or write a song nobody has sung or do Something that's never been done  Are you lost or incomplete? Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece? Tell me how do you feel? Well I feel like they're talking in a language I don't speak And they’re talking it to me  So you take a picture of something you see In the future where will I be? You can climb a ladder up to the sun Or write a song nobody has sung or do Something that's never been done, do Something that's never been done  So you don't know where you're going and you wanna talk And you feel like you're going where you've been before You tell anyone who'll listen but you feel ignored Nothing's really making any sense at all, let's talk Let's talk, let's talk, let's talk

http://www.youtube.com/watch?v=KYDOWGlPDTU

TANTIG TISDAG

Hej och hå.
Igår var mysets mys med Stina, vi åkte till Dollar store, kupolen och hade det vääldigt mysigt må jag säga.
Blev några julklappar inhandlade också. Sen gjorde vi mumsmat och provade kläder och skrattade och målade naglarna tills vi somnade. Mycket trevlig dag!
Imorse var jag duktig nog att gå upp samtidigt som Stina vid sju fast jag hade sovmorgon till tolv (!!!)
Så jag städade lite hemma, hann fräscha till mig och sen åkte jag till skolan och pluggade psykologi. Sen dansade vi flamenco (tack gud, det gick bra) och nu ska jag snart skriva psykologiprov. Det känns helt okej. Eller jag vet inte.
Känns konstigt att inte sitta på bussen till rättvik just nu, vilket jag alltid brukar göra på tisdagar. Men Stina får i alla fall hjälp idag - det känns tryggt. Hihi.
Sen är det dags för DGF-möte och sen ska jag tvätta,planera och fixa lite inför vad som ska tas med till Gbg!! Ih, nu längtar jag verkligen.
Håll i hatten, en halvtimme kvar tills prov och nu måste jag snabbplugga igenom allt.

Idag går livet som en dans ♥
(ps. i love you)

MÅNDAGSBARN

Hej ny vecka och nya äventyr!
Började dagen med att jag försov mig.. Bra där. Men men, fick ta hand lite om min skadade pojkvän i alla fall! Stackarn. Känns i alla fall bra att jag inte ligger med dum nacke på samma gång.
Idag ska jag spendera dgaen med Stina, vi ska åka till Lager 157 och sen ska vi plugga och mysa och sova hos mig!
Nu sitter vi & har engelska, men jag vill ha lunch! Nu. Nu. Nu.
Nä, jag har inte så mycket mer på hjärtat. Förutom att i helgen åker jag & Daniel till Göteborg och det kommer bli great.
Daniel är bäst.
Dumma skolan datorer kan inte ladda upp bilder. Jaja. Puss!

ANDRA ADVENT

Det är redan andra advent! Jag hinner aldrig blogga, men det gör ingenting. 
Ehmn, senaste veckan vet jag inte vad jag har gjort.. 
Eller jo, i Fredags var vi i Stockholm och gjorde tiotusen saker som var roliga! Igår gjorde jag och daniel inget vettigt egentligen, men det var mysigt ändå. Idag ska jag åka till rättvik och sen hem igen. Bra där. 
Psykologiprov på tisdag, svenskaprov på onsdag. Säkert hundra andra prov och inlämningar som ska in, men jag orkar bara detdär just nu. Har skrivit en bra önskelista och en bra shoppinglista. Duktiga jag!
Dags för annat, typ fixa håret, bli snygg. Duscha. Hihi!
& så peppar vi för party! Snarast möjligt. 


RSS 2.0