En sak är säker

Man får starkare ben i uppförsbackar.

Ut på tur - aldrig sur!


gose


Helg

Efter ytterligare en dag på jobbet, som jag btw trivs muy bien på, och en filmkväll inkl. cookies så kryper jag nu ner bredvid min fina sambo och sover. Imorgon vankas det jobb och sen självklart obligatoriskt söndagskrök. Like!

Låt mig dansa



Lite uppdateringar...eller?

Igår var det afterski uppe i backen, gälet kul och en sjukt bra kväll! Idag har jag legat i soffan, kollat på tv, läst bok, käkat nudlar och chillat. Det behövdes efter att ha jobbat vääldigt många dagar i rad nu. Grymt skönt! Ikväll vankas det tacomiddag i 102 hos Julia och Matilda. Efter lite för många nudelsoppor ska det blir galet gott! Behövde dessutom en chilldag för imorgon drar de igång igen, ska jobba torsdag, fredag, lördag, söndag. Minst. Men det är kul och jag trivs, så jag klagar verkligen inte. Snart dags för löning också, det blir najs. Idag fyller Klara freaking 20 år, vill inget hellre än att krama henne men snart ses vi. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och get fresh inför tacokvällen! Puzzh

Klick för en repeatlåt.

Nu kör vi


KLOCKRENA TIDER I TRYSIL



Jag orkar typ aldrig skriva, för livet rullar på så sjukt mycket häruppe. Jag trivs i alla fall hur bra som helst! Jobbar, åker skidor, festar, hänger med skönt nytt folk och har det allmänt bra. Klockena tider helt enkelt.

RSS 2.0