Torsdag

Vaknade och blev genast lycklig över att ha honom med stort H bredvid mig. Sen har jag jobbat 9-15, ett kort men väldigt intensivt pass! Cafét svämmar över av varma turister och jag svettas bakom kassan. Roligt men stressigt! Det är tur att jag har så roliga och bra kollegor, annars hade det varit ett helvete. Efter det var jag in i Nordstan en sväng, tänkte shoppa men ångrade mig i sista sekunden när kön var sjukt lång och ingenting jag höll i händerna var något jag behövde, så jag vände på klacken och tog vagnen hem istället.
Saknar Zakynthos och framförallt mina brudar!

Hon är dethär partyts ljus


ROADTRIP

Jag, Felix, Fabian och Kajsa tröttnade på livet och gav oss iväg på en spontanroadtrip runt om i Bohuslän. Fick se mycket fint och hade en sjukt härlig helg! This is what freedom feels like.

Oh happy day

Det ösregnar, det är kallt, jag ska jobba utomhus hela dagen. Inte alls okej! Vill helst bara krypa ner i sängen igen, titta på film, dricka te och mysa hela dagen. Men cash is king, så nu får man bitish ihopish.
Regn (fast i Falun)

I don´t care


Igår.


HARRYP

Godmorgon! Eller god förmiddag kanske.. Aja!
Jag ska precis hoppa in i duschen, slänga på mig lite kläder och åka in till stan, ska möta upp Julia för lunch och bio, vi ska se sista Harry Potter. Oh. My. God. Jag vill men ändå inte. Det kan ju inte ta slut nu?! Har ju växt upp med Harry och nu är vi vid slutet. Visst, jag har läst böckerna flera gånger om, men ändå. Just nu läser jag Fenixorden och Dödsrelikerna samtidigt, så kan man också göra. Tårarna kommer rinna, det kan jag lova. HARRYP!
Ps. Nåt fel med bilduppladdningen, ni får bilder sen.. Puss!

bättrar på brännan


Helgen med stort H

Helgen har bestått av förfest hos mig, releasefest och spelning av Kapten Röds nya platta, jobb, jättetrevlig middag hos Felix med hela hans familj, mer jobb och sen Liseberg igår med Felix, hans lillasyster, bror och brors flickvän. Vi åkte Atmosfear!!! Sjuk var den, men helt galet kul! Vi blev som småbarn, bara sprang runt mellan karusellerna och åkte, åkte, åkte. Kvällen avslutades med varm dusch, pizza och mys. Riktigt bra helg!

Nu har jag mission storstäda-lägenheten.. Det går segt, men ska sätta fart nu så det blir klart nån gång.

Jag älskar dig Felix

ville bara säga det.

Deadmau5


Godmorgon!

Igår stod middag med svärföräldrarna på schemat, blev en väldigt trevlig kväll! Hade även världens bästa sovsällskap bredvid mig, då sover man bra vill jag lova. Vaknade dock med lite feber imorse så jag chillar i soffan med film och frukost, tror dock bara det är festivalslitenheten som spökar.
Chill Mode: ON


Veckan i bilder

Har haft världens bästa festivalvecka, här kommer pics!

RSS 2.0