Puss


Onsdag/Be still my heart

Idag har jag: vaknat bredvid världens mysigaste människa, ätit storfrulle, gått på stan, köpt skor, träffat syster, ätit krov&makaroner, pratat med min fina vän stina. Nu ska jag på quiz på chalmerspuben! Puss

Jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig

Jag har träffat någon som får mig att gå omkring och le hela tiden. Någon som får mig att skratta. Någon som får mig att känna mig viktig. Någon som jag kan vara mig själv med. Någon som får mig att se på världen med nya ögon. Någon som får mig att glömma allt. Någon som värmer mitt hjärta.
Någon som ser mig.

Glad

Jag är glad!
http://grooveshark.com/#/s/You+Know+I+m+No+Good/2vHMQR?src=5
Musiktips!
Puss!

Bostadsort: Göteborg

Jag är ingen aktiv bloggare, kommer nog aldrig vara det. Men jag kan i alla fall fortella (norskan spökar,haha) er om att jag har ju flyttat till Göteborg, och jag trivs redan som fisken i vattnet. Flyttlådorna står fortfarande lite ouppackade, men det gör ingenting. Jag älskar lägenheten!
Senaste dagarna har varit stekheta, har legat på klippor och solat, tagit årets första dopp, druckit vin på linnéterassen, druckit öl på rumpanbar, grillat på klipporna i fiskebäck, ätit sallad i solen, köpt fina kläder, skrattat, myst, åkt spårvagn, hängt i slottsskogen, tappat bort oss, hittat rätt, ätit thaimat, varit på partiledardebatt och sett tusentals bara ben och solglasögon. Men ikväll blir det efterlängtat mys.
En av de sista kvällarna i Falun, åka bil och lyssna på Håkan Hellström på högsta volym med mina två bästa vänner.

Last night in Falun

Flyttar från Falun imorgon för att se vad Göteborg har att bjuda på.
Hann inte träffa alla fina vänner här hemma, men ikväll var vi på Rådis
och där fick jag i alla fall se några av alla jag ville hinna med.
Nu måste jag sova, vi åker 08.00 imorgon!
Blandade känslor men falun stays in my heart.
Jättegammal bild, men jag hoppar för faluns skull!

20 stora.

Idag fyller jag 20 stora år. Känns alldeles utmärkt.
Jag har dessutom fjärilar i magen. Puss!

Har sagt hejdå till Trysil

Imorse packade jag, matilda och julia in det sista i bilarna och lämnade Trysil. Många blandade känslor men framförallt har jag så sjukt många fina minnen från mitt halvår i vårat grannland. Så många fina människor, dagar, mornar, kvällar, nätter, dagar i backen, matstunder, rökstunder och fyllor. Jag har skrattat så jag har gråtit och jag har gråtit så jag har skrattat. Aldrig trodde jag att jag skulle få uppleva så mycket när jag satte foten i Trysil första gången. Och här står jag, inte ens sex månader senare, med vänner för livet och massor med erfarenheter i ryggsäcken. Jag har haft så förbannat roligt så jag inte ens får ner det i ord. Tack alla ni som har gjort Trysil till världens finaste vinter!

RSS 2.0