En liten måndag

En liten måndag som började med att vi hade HLR - hjärtochlungräddning på idrotten. Det borde alla få en utbildning i tycker jag! Vem vill stå och inte kunna göra något om det händer något? Inte jag i alla fall!
Åkte hem efter bara två lektioner, febern steg och nysningarna kom allt tätare.. suck. Jag är så oändligt trött på att vara sjuk nu, c-vitamin och te hjälper inte längre. Hjälp!

Jag har i alla fall gjort lite nytta idag, jag har övningskört och det går mycket bra, landsväg, motorväg, stadskörning och start i backe. Det är så himla roligt så detta ska nog gå som en dans!

Nu ska jag laga lite mat och städa lite, mamsen är i Sälen över några dagar så jag är ensam hemma. Fast ikväll kommer daniel hit och gör mig sällskap, han är bäst!



The party is in you


Stay my baby

Varför måste man bli sjuk just nu då? Imorgon åker vi till Stockholm och UKD, Ungkulturdagarna med folk från Persborg styrelsen, ska bli hur kul som helst. Hoppas bara jag känner mig piggare.

Här sitter jag med min tusende kopp te, lyssnar på glad-musik, denna gör mig glad - http://www.youtube.com/watch?v=Q2YN1pxXWsk.

Nu ska jag packa. Vill också påpeka att jag älskar min Daniel mer och mer för varje dag som går.

Inte okej

Snabb uppdatering, bara. Häagen Dazs fullkomligt krossar Ben&Jerrys jävla skitglass.

För vet ni vad? Ben&Jerry har ingenting med glass att göra. Det är bara ett substitut för mensvesslor att få stoppa i sig all den fetaste och sötaste skiten man kan tänka sig.

Ur Calle Schulmans blogg (som med undantag för detta inlägg är grym)

Men här blir jag arg! Dumma Calle, du förtjänar att ha mens i ett år efter detta inlägg. Up your ass. Inte okej!!!


Puh!

Nu har jag suttit hela kvällen och skrivit uppsats och pluggat och läst och haft mig. Daniel hämtade mig och vi åkte upp till honom, så jag ligger nerkrupen i hans säng (dock fortfarande med datorn och pluggar..) och väntar på te! Det är så mysigt.
Tills på fredag ska denna uppsats vara inne och den ska vara minst 3 sidor och det är väl ungefär vad jag har nu. Är ändå inte klar så det känns bra att den blir lite lång!

Nu hör jag att mitt te är påväg nerför trappan. Puss!

Kväll och jag är tröött..

Idag har varit en låång dag. Varit i skolan hela dagen och sen åkt fram och tillbaka till Rättvik för att undervisa småttingar i cirkus. De små knoddarna hade tusen i energi idag, så det gäller att hänga med!
Kärt återseende på bussen hem också, Robin från mora! Läs hans blogg om sex och relationer Här. Väldigt kul!
Nu har jag ätit och kladdkakan är påväg in i ugnen för att jag ska orka plugga ikväll.. Har börjat men det är tugnt.
Jag måste nog stänga ner allt annat för att kunna fokusera. Nu måste jag sätta igång! Puss

Pray for you!

Ännu en lugn dag, snacka om vilohelg! Jag gillart. Idag gick jag och Daniel en morgonpromenad, gick och kikade lite på Onoff och sen gick vi och solade. Sen gick vi hem och åt brakfrukost! Nu ska vi äta lite (haha igen) innan jag åker till Rättvik och Daniel åker till sitt jobb.

Jag vill dansa mera mera mera! Jag dansar hela tiden fast ändå vill jag dansa ännu mer! Det gör mig så genomlycklig.



Imorgon kommer nya avsnittet, jag är besatt!

Vilken dag

Idag har varit en riktigt bra dag. Har i princip bara legat i sängen. Sov några timmar, läste lite, pluggade lite (väldigt, väldigt lite) och bara legat framför datorn. Så skönt! Nu har jag i alla fall duschat och fräschat till mig lite, efter en dag som denna är man faktikst inte så himla fräsh. Ikväll kommer Daniel hit och vi ska ha uppesittarkväll! Det blir bra det.

Imorgon måndag har vi studiedag och det är välbehövligt! Iofs är måndagar dom roligaste dagarna i skolan enligt mig, Idrott, Engelska och Jazz är en bra dag. Men men, långhelg är alltid bra.

Mina planer för imorgon är i alla fall att först vara med Daniel, vi ska hitta på något kul, får se vad det blir. Kanske en sväng på stan och titta lite resor. Sen ska jag i alla fall åka till Rättvik och koreografera lite och "bedöma" en dansklass innan jag tar med mig min vän Stina hem och så ska vi mysa och sova hos mig!



Vi var alla en gång små
Syskon är det bästa!

Förbannat feg

Igår var ännu en rolig kväll, spenderades hos Cissi med mycket trevligt folk. Har inga bilder än, men det kanske kommer. Om jag orkar. Daniel hämtade i alla fall mitt i natten, vi vart supersugna på godis så vi åkte till statoil och köpte pimpim. Favorit!
Idag har vi bara tagit det lugnt, ändrat på min blogg som ni ser (dock inte klar ännu, under konstruktion hähä) och ätit långfrukost. Jag älskar dig, Daniel!

Att inte vara så förbannat feg!!! Det är verkligen mottot. En liten lyckotår för det finns så fina människor!! Tack!





Underbara helg!

Igår var en sjukt lyckad kväll. Gudomlig middag hos Ebba med massa god mat och goda människor. Vidare på förfest hos Rickard med hur kul folk som helst och lagom med allt. Och när alla drog till Slitage, drog jag och Ylva hem (på varsitt håll). Jag hittade Daniel och vi åkte hem och myste och sov. Otorligt kul kväll!

Imorse skypade vi med Julia borta i Thailand och det är så skönt att se att hon mår bra..
Sen åkte jag och mamma till Tällberg och dalecarlia spa. Så oändligt skönt med bubbelpool och allt som spa ska vara. så skönt att bara få koppla av, stänga av och slappna av.



Nu ska jag göra mig iordning för lite fest ute hos Cissi i källviken. Det blir nog kul. Puss!

Eftermiddagste är mums!

Efter skolan, som förrsten bjöd på ett oväntat matteprov, alltid lika härligt.. så bar det i alla fall iväg till Lager 157 eftersom jag ryktensvägen hört att det fanns converse i barnstorlekar till ett billigt pris. Tyvärr så fanns bara knallrosa, grön och gul. Nja.
Det var i alla fall en mysig stund med Daniel!

Kom hem för en stund sen och nu är det dags att börja göra mig iordning för kvällen! Pausar dock med lite te och mys en stund. Jag ska ta kort så får ni se när världens bästa tjej firar sin 18-årsdag. Tyvärr får ni nog kika hennes blogg för en detaljerad beskrivning av kvällen och kanske bilder från Etage. She will be there! (Hoppas vi åtminstonde) Här finns hennes blogg!

Ja, som ni ser är det en liten förändring här, jag och basse lekte lite med den idag.. Läs hans blogg Här

Nu ska jag duscha och hitta nåt snyggt att ha på mig! Kram


Älskade Fredag

Fredag - min abslouta favoritdag.
Fast igår var ändå väldigt bra den med. Långfika med plugg, prat och mys på åhléns med några i klassen, så himla mysigt! Efter det sprang jag på stan och köpte paket till Ebba som fyller 18 idag! Du är den bästa, har alltid varit, kommer alltid vara och grattis grattis grattis till dig!!
Sen kilade jag förbi mammas jobb, vi åkte hem och sen vidare på en annan födelsemiddag. Sen övningskörde jag och det gick bra såklart!

Kvällens planer är middag med Ebba plus fler nära och kära, sen förfest hos Rickard och sen får vi se vart det bär, nu när jag ännu inte är 18.. suck. De ynka månaderna känns genast mycket längre...

Jaja, Puss och hej!


Död daggmask

Igår var det feber och wokade nudlar. idag är det enda lektion i skolan!! rätt så schysst känner jag.
lektioner som är inställda idag:
matte
klassråd
dans
svenska
lektioner jag har idag (som redan är slut):
engelska

Jag gillart. så jag ska fika lite med min klass, sen tänkte jag ta mig i kragen och åka till körskolan och plugga lite teori. Sen ska jag köpa present till min allra käraste kusin som fyller big up 18 tomorrow! det är så sjukt. två ynka månader kvar tills min dag. jag säger till mig själv (och alla andra) varenda dag att två ynka månader faktiskt inte är så särskilt mycket. men det är det inte heller!

Ja, sen blir det övningskörning i alla fall. Duktiga jag.
En dag utan Stina i skolan och jag är en död daggmask.

nu hör vi ihop

livet är för komplicerat. för jobbigt. för kort för att klagas på, jag vet. men jag klagar inte, jag bara måste få ur mig lite. lite till.
jag har i alla fall mina mål och dem tänker jag hålla. fast det innebär att jag nu, jävligt sliten och trött MÅSTE lägga mig på golvet och göra hundra situps. fyfan. men har man mål så har man.

jag längtar till lördag, nu blir det lördagsgodispåse som på det ljuva 90-talet.

hur arg jag än är, så är jag i alla fall inte lika arg som  jag skulle kunna vara! logiskt, mycket logiskt.
jag ska skärpa mig.


daniel, min daniel. inser du hur mycket jag älskar dig?

RSS 2.0