Lite helgbilder

Son av Satan, kinky!
Hippie-Hedvig & Zombie-Zandra
Disco-Doris och Freezegirl
Vi bjöd en randomkille på mat på vagnen hem. Gött!
Puss på dig!
Lillasyster vs. Storebror

Har inte glömt er helt i alla fall

Hej fina!
Jag veeet, det var tusen år sen jag skrev, men jag glömmer. Sorriiiee!
Har jobbat nästan hela veckan och såklart gjort massa annat skoj också, men nu minns jag typ ingenting. Bra minne man har. Idag har jag i alla fall svettats som en gris, tränade ett danspass på Sportlife. Riktigt kul! Sen en sväng på stan med Amanda. Ikväll ska vi ut och skaka lite rumpa, så nu måste jag göra mig klar. Hadäää!
Just nu

Saturday Rain

Kaffe och mys i Haga med dessa två sötnötter idag!

Regnet öser ner så nu jag är nerkrupen i sängen i sällskap av choklad och tv3play. Hade!

GOS!

Igår hade vi mys härhemma med två gäster, Felix lillasyster Felicia och Ebba. Vi åt tacos, tittade på Idol, spelade kort, pratade och gosade. Så himla mysigt! Sen sov Felicia över här och Ebba gick hem till sig. Nu har vi just haft världens mysigaste frukost med mackor, ägg, kiwi, juice och kaffe. Mums!
Felicia och Felix när vi var på Hallands väderö i somras. FINA!

Hemmagos

Har hemmagos med mat framför Tvn och nu efterrätt i form av chokladmuffinssmet fast i panna. Eh, ja.. Ni fattar. Det förtjänar jag efter jobb idag. Ensam mamma söker, Det okända, en bra bok, lite blandat smått och gott. Och inatt kommer Felix hem! Ska bli mysigt att få hem honom igen, har verkligen saknat honom. Nu ska jag gosa vidare. Hade!


I want you all to see this.

All of the lights.

Förresten!

Bilderna från Marstrand häromdagen. Så himla mysig dag. Älskar mina tjejer!

Brr...

Nu är hösten verkligen här på riktigt! Jag fryser som en tok, måste börja använda vinterjackan nu ju.. Gick upp tidigt imorse, löprunda och sen gårdstädning med alla i föreningen, plantera om i krukor och sånt. Mysigt! Sen åkte jag in till stan och mötte upp Cissi och Amanda för kaffe och fönstershopping. Jag är på jakt efter den perfekta väskan, men det är svårt.. Hade tittat ut en men när vi kom till affären hade den såklart stängt. Typiskt.
Ikväll ska jag och Julia ha systerkväll! Vi ska käka middag hos henne och sen gå på bio. Det blir mysigt!
Längesen men enda bilden jag hittade just nu. Sis!

Jag saknar dig och..

...det är tomt att sova ensam! Puss på håll.

Friday I´m in love

Men det har jag varit ett tag nu, så det är inget nytt. Puss på min Felix som är långt borta på Gotland.
Igår jobbade jag kväll på Hemköp och sen åkte jag hem och däckade haha. Nu ska jag klä på mig och möta upp mina fina barndomsvänner och bästa görschen som är här i Göteborg! Wah! Så himla kul.
Bild från typ 2007. Haha!

Nytt jobb!

Har just varit på intervju för ett jobb på Hemköp
och hem kommer jag med arbetskläder, schema och en liten handbok.
Så ska det se ut! Hurra för mig!

Girlsnight

Igårkväll var det girlsnight som gällde. Hade tjejerna här på lite förfest, drack vin, sjöng med i gamla favoritlåtar och peppade, GRYMT! Sen drog vi vidare till andra långgatan för en öl innan det blev Sticky Fingers och dans! Helt sjukt kul. Avslutade kvällen på Burger King, hähä. En perfekt kväll helt enkelt.
Idag har vi haft en gosdag, jag och Felix. Sov länge, åt frukost i soffan och haft söndag helt enkelt. Sen kom Felix föräldrar hit och hjälpte oss med lite grejer i lägenheten och fikade. Mycket mysigt och nu är lägenheten fin!
Och så vill jag bara säga att jag är så glad att jag har min älskade Felix.

Hemmafix

Igår var en låååång dag.
Summasummarum fick vi med oss massa fina möbler och saker till lägenheten och hela familjen Felix var här och hjälpte oss att få ordning, så man faktiskt kan bo två i min lilla etta. Nu är den HUR mysig som helst och jag älskar den! Nu är alla välkomna tusen gånger om att komma och hälsa på. Kanske till och med ska styra upp en inflyttningsfest?! Så får det bli.
Nu stökar jag omkring härhemma, bär upp sommarkläder på vinden, diskar, ska försöka få en tvättid och städa upp alla dammråttor som kom fram igår. Ni får se bilder när vi är helt klara, än så länge är det lite småfix kvar..

Fniss

http://blogg.yourlife.nu/amanda-schulman/2011/10/05/ar-det-bara-jag-som-tycker-att-detta-ar-oerhort-konstigt/
Från Amanda Schulmans blogg. Ni bara måste läsa och förövrigt fortsätta läsa hennes blogg.
Mjukisbyxor, jatack!
Superduperjättegammal bild på mig och Amanda i våra gosdresser. Mums!

Hello Tuesday

Vaknade för nån timme sen, har ätit stabil grötfrukost (står mig så sjukt mycket längre på gröt än på något annat) och nu ska jag och Ebba kila ner till gymmet för lite konditionsträning. Sen ska jag på två arbetsintervjuer! Mycket spännande, vi får se vart det leder!
I med linserna, nu kör vi.

Mysig helg

Jag har haft en supermysig helg! I lördags åkte jag till Ulricehamn med Felix familj för att fira Felix farfar som fyllde 80. Det var världens finaste dag med höstsol och värme (!!), vi bowlade, åt middag, gjorde quiz om familjen och åt tårta. Hur trevligt som helst! I söndags sov vi länge, tittade på reprisen av Idol, städade Felix rum och sen åkte in till stan.
Mamma & Lillasyster Myrheim
Nu ska jag duscha, slänga på mig kläder och smink och sen dra in till stan för att möta min fina vän Julia som är här!

RSS 2.0