Weekend Wars

Thank god it´s Saturday! Har jobbat hela veckan och ska även jobba idag och imorgon, men korta pass med mycket OB, då går det undan. Men när jag slutar sent, kommer hem ännu senare, måste ner i varv, tittar på någon film och OJ va sent det blev, då är det lätt att man sover bort halva dagen efter. Men nu är jag i alla fall igång, har tagit en lång skön dusch och städat lite härhemma.
Nu ska jag åka in till stan och köpa stjärnor att ha i mina fönster, är ju för tusan första advent imorgon! Känns dock inte alls så, har inte det minsta julkänsla än. Kan kanske bero på att regnet öser ner ute och det var 9 plusgrader igår.. Hmm klimatförändringar, waddap. Men nu vill jag ha snö!

Bilder som på ett eller annat sätt betyder mycket för mig.



23/11

Godmorgon!
Igår stod tvättdag och systerhäng på schemat. Sent träningspass på gymmet och sen hem och sova dirrmode.
Startade idag-dagen tidigt med en liten springvända i Slottis, sen frukost hos mamma. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig mot Haga där jag ska möta min fina vän Julia för lunch/fika. Efter det väntar jobb 15-21. Full rulle.
Precis som jag vill ha det.


Nyvakna bilder, godmorgon dagen.

Ungefär så


Bounce back

Ny vecka, nya dagar, nya möjligheter. Livet kommer och går och så kommer det fortsätta vara.
Fortsätt vara min.

Last weekend


Mjao

Lite sugen är man ju.

Lite så och så

Det händer såklart en massa i mitt liv, men jag orkar aldrig skriva = opepp. Hursomhelst så flyter livet på och just nu är SPARA-PENGAR det stora i mitt liv. Försöker jobba allt jag kan, vilket blir typ 6 ggr i veckan, och så leva lite på det också. Nu ska jag duscha, bli lite fräsch, åka in till stan och möta upp Felix en sväng innan dagens jobbpass startar kl 17. Hadeeeeeee!

Up.

Har jobbat hela veckan, nu är det fredag och jag är LEDIG. Gött äre!
Helgen ska ska spenderas med jobb (...) och halloweenfest. Det blir bra.
Fina vänner.

RSS 2.0