Utgång på ingång


Kram till hemmafronten

Kvällen spenderas i våran bäddsoffa framför O.C med ylva, blåbärssoppa och skorpor.
Stormtrivs men skulle gärna krama några på hemmafronten just nu. Godnatt världen!

Bjuder på en klassiker, Free Falling från Empire State Building lix. Klick!

about changes


GOD JULIA

Julmorgon i Trysil. Tänkte åka skidor, tänkte gå på julspel, men jag är så sjukt förkyld så vi stannar hemma. Ylva har iofs inte ens vaknat än haha. Men vi ska snart äta lite tomtegröt och kolla på OC och sen iväg och handla lite mat och GODIS (för första gången på lääänge) inför idag och ikväll. Mys! Jag saknar såklart min familj, men jul i Trysil kanske inte är så dumt trots allt. Längtar efter godiset.. God Jul (ia) på er!

All i want for christmas (nästan) is a Converse in lovika-style



Tyvärr släpptes bara 300 exemplar i hela världen. Rackarns!

Wintersong


Klick för en mysig sova-låt.

Seize the day


Freezzzzing

I fredags var det party de la party som bara den. I våran lilla lägenhet på inte alls många kvadrat tryckte vi ihop säkert 30 pers. Varmt men kul! Det blev shottar och pyramiden. Jävligt kul alltså. Och dagen efter endast en timmes sömn var det bara att gå upp och jobba i 9,5 timmar. Herregud. Men nu har jag hämtat mig, så ni kan vara lugna, haha. Idag har vi varit lediga så jag och ylva har hängt nere i stan eller byn kanske man ska kalla det. Fikat, fixat norskt personnr, bank och kikat i affärer. Mys! Sen skulle vi gå hem och det var FRUKTANSVÄRT kallt. Jag höll på att gå av, helt sjukt. Men det gick bra och nu ligger jag i soffan och börjar tina upp. Gött vill jag lova! Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder.. lite..

Första festen. Någon galen jävla brud..

Sen skulle det tydligen stretchas. Bra där.

Julia schveper.

We Are Who We Are

Efter en lång bussresa till Sälen och sen en timmes bilresa därifrån hit till Trysil landade vi äntligen i våran mysiga lägenhet igår. Det blev filmkväll med skönt folk och popcorn tills i princip alla somnade. Gött!
Och inatt har vi sovit måånga timmar, hur skönt som helst. Det behövdes om man säger så. Sen har vi bara haft en oerhört slö dag, packat upp grejer, kollat på O.C och kirrat med mitt hår. Nu kanske man ska ta på sig nåt annat än morgonrock. Eller nej, jag ångrade mig på en gång. Älskar ju min morgonrock. Så ni vet.


Upp-och-ner

Livet ställs på ända, vänds upp och ner och tumlas runt. Overkligt. Jag håller handen. Jag har världens finaste medmänniskor och ibland glömmer jag det. Nu är jag påmind. En vecka som har fått mig att inse vikten av fina människor. Framförallt en. Jag älskar dig, Klara.
Om några timmar åker jag och ylva tillbaka till Trysil.
Vill inte, vill, vill inte, vill. Det är så dubbelt.
Men allt kommer att bli bra.

Fin kväll med Klara, Klas, Björn och Anton. Alfafel in my heart. Bild knyckt av Bloggbjorn. Mctingölnap, bitches!

Lite uppdatering kanske?

Hoho, det ekar tomt här på inlägg. Men det händer så mycket annat kul!
Igår hängde vi (jag, ylva, arvid, jens, simon, jon, julia och matilda) nere i annie och eriks lägenhet. Supermysigt och trevligt, men kallt att gå hem sen. Det blev rätt sent innan jag somna, så idag är jag trött.. Jag börjar 9, så jag ska bara dra på mig lite kläder, eller mycket förresten brrrr, och kila ner till kontoret. Det flyter på bra här, vi har blivit ett jävligt skönt gäng som hänger typ 24/7. Kul! Jag ska verkligen komma ihåg att ta lite bilder, så ni får se. Nu; jobb! Hoppas ni får en grym dag.

TRYSIL, BITCH!

Jag glömmer skriva, det händer så mycket..
Trysil är grymt, det kommer mer och mer folk hela tiden, vilket är askul. Jag släpper mer och mer saker som händer hemma, försöker att inte fokusera på dom. Det är skönt! Ikväll blir det lite fest, vi har köpt öl så vi får se hur trysil-öl smakar, haha. Kan bli intressant.. Nu ska jag get fresh. Kanske får kameran haka på också. Puss!

Bild från typ 2006, jag och ylva.

Sambos

Jag har blivit med sambo! Hur bra som helst. Vi har packat upp alla hennes saker och nu tar hon en liten powernap. Ikväll ska vi laga korvstroganoff och sen hänga med granntjejerna julia och matilda och bygga ihop deras pepparkakshus, haha. Myspys! Jag är dock också ganska trött, kanske tar en powernap jag med..
Googles bildresultat för min dag;




Gilla.

Filmkväll i 108an

Tjenis bloggas. Igår jobbade jag tills det blev mörkt och sen hittade jag lite nya bekantskaper och det slutade med att vi drog ihop en liten filmkväll i nr 108 (alltså @ my place) Supermysigt! Nu vaknade jag ganska nyss, sitter med frukosten i knät och kollar på One Three Hill på norska, haha. Om någon timme kommer ylva! Måste kanske städa lite, hehe.. ♥

RSS 2.0