en tisdag

det bästa som finns borde ju vara att hitta en helt sjukt bra och bara ha den på repeat hela tiden! gud jag har så nu och jag bara måste tipsa om denna helt underbara låt som bara är så jävla mysig
billy the vision and the dancers - overdosing with you
såja.

idag är det lika varmt som vanligt. jag har spenderat den delvis med lite jobb ute i korsnäs och sen med klara, ullis och ebba vid lilltorpet och stekte. bra dag. nu sitter jag hemma och dricker litervis med vatten som ska vara bra mot mina krampattacker i magen.. har inte haft några än idag så det kanske stämmer.
jag är ensam hemma för morsan har dragit till göteborg. det gillar jag.
stina har gjort illa fingret i en bokhiss. det gillar jag inte. tutan.
älskar min pojkvän.

hello saferide, can you give me a safe ride back to sleep?


tja tja tjena tjena på dig mittbenabena

äru med i matchen?

jag måste vara tyst nu. plus för solen och vänner. minus för magkramper och förvirring. tack och bock


du sakna mig inatt, det gör jag med

ja, nu är det godkväll. solen skiner och jag vill vara på peace and love campingen. men tack vare en jävla skithög är jag inte det, och det suger. jag har just planerat lite inför sommaren, det känns bra. hihi.
nu ska jag hämta min cykel hos klara och sen ska jag och daniel på cykeltur! mysigt tycker jag.

imorgon åker jag till rättvik för att vi ska ha poppingworkshop på persborg, kul kul kuuul. sen ska jag se om min biljett har kommit, annars ska jag gå lite i taket och planka in på campingen.. suck. jag vill!

jag vill bara gå hem med dig, jag vill gå hem med dig..
JAG VILL SE LARS WINNERBÄCK X 3

scatman

godmorgon, godmiddag, godkväll!
idag har jag jobbat med sisu igen och det gick bra, hade fyra grupper idag.
igår hade jag en peace and love biljett - idag inte! jag är jävligt arg. blev brutalt blåst på min biljett och pengarna, får jag tillbaka dom? vi försöker. väldigt irriterande, eftersom jag viiiiiill gåååå!
hur som, om inte biljetten kommer imorgon så polisanmäler jag den jäveln. detta är inte okej.

jag var bara tvungen att dra ur min lite angryness. eller, ja. jag ska nog springa av mig det istället. eller göra mina ständiga 100 situps och 50 rygglyft! träning mah!

jag har tråkigt. har i alla fall gjort en rolig frisyr..

dagens plus! jag, daniel, linnéa och patrik åker till falkenberg i sommar! det längtas till. gekås my man!



detta kanske får bli min räddning. enjoy your day!

pppppp

japppp, äntligen är biljetten fixad till peace and love, så imorgon blir det pepp! eller jag börjar redan nu..
idag har vi fixat och städat våran lägenhet hur länge som helst, sen for vi kosan när mäklaren kom och det var dags för visning.
vi for till torsång och åt och fikade och solade och myste.
igår förresten! söndag-måndag snarare, hade jag och stina värsta myset. hon är verkligen bäst!
imorgon ska jag jobba på sisu en sväng och sen blir det som sagt P&L, tagg tagg tagg tagg tagg. har inte vågat tagga förren nu och nu vart det mkt!

ikväll ska jag ta det otroligt lugnt, jag ska nog leka med min bästa daniel och kanske se en läskig film. eller göra gymnastik. eller dansa. eller något annat roligt! jaja.. jag vill koppla in min kamera, men vart katten har jag lagt sladden? tusan.

puss iaf!



se så lattjo!

daniel

du är det finaste jag har


för en lång lång tid

sommarlov, men var är känslan? det har varit uselt (eller ja, i alla fall ganska uselt) väder sen vi slutade. 
igår var det midsommar men så mycket midsommarkänsla blev det inte.. men jag hade mysigt ändå, började kvällen med dom bästa tjejerna. vi åt halvengagerad (i alla fall från mitt och amandas håll) middag och drack vin från vinjäveln och kollade på sjukt många klipp på youtube. 

sen mötte jag upp daniel och även patrik och linnéa. vi drog hem till patrik och spelade spel och myste. slutade dock inte som jag ville, men det är sånt som händer..
vi klarar dethär.

idag vaknade jag hos daniel, vi tittade på lite tv och sen åkte jag hem och har nu varit duktig och städat mitt rum. dössberget ikväll känner jag väl inte världens största pepp för men det kommer väl.

nikola sarcevic



sommarjobb

jag har nog världens bästa sommarjobb! jag, moa och jessica (två supergoa tjejer som jag verkligen trivs med) åker runt på fotbollsskolor runt i dalarna och kör lekar, värderingsövningar och lite teater med barngrupper! det är verkligen så himla roligt och barn är verkligen klokare än man tror. faktum att vi dessutom tjänar en slant på detta är också trevligt..

fast nu är jag helt slut, så jag ska fortsätta min oändliga powernap. var är edward cullen när man behöver honom?

btw, ebba <3

la partaya, booyah!

okej, det kallar jag en minnesvärd vecka! sjukaste röjet på harrys på onsdagen, vila på torsdagen och sen var vi igång igen. fredag var galen, galnare, galnast! jag och mina kära kompanjoner i dgf började med champangefrukost hos jacob morén. sen bar det av till det ena efter det andra utspringer, där klass efter klass sprang ut. studenttåg och avsläpning av studenter från fyllevagnarna hähä, härligt! riktigt jävla kul - och då hade knappt festen börjat.

powernap på maestro, dgf laddade med diverse mat. sen började festandet, 14 studentskivor fick vi till och hej var det var sjukt galet. jag tappade bort det mesta jag hade och lite till, dock inte mössan haha, härligt. kvällen slutade i regn!

på lördagen hann vi knappt vara bakis innan det var dags för bal och alla var så fina så! lambo på hela jävla världen inne på harrys och sinnessjukt kul,varmt, svettigt och fullt. sen fick vi drinkbiljetter och bordet fylldes på med diverse och dgf fick lambo på sig och hej och hå. pink panther var kvällens dryck och då menar jag verkligen KVÄLLENS DRYCK. glömde räkna hur många det blev.. 

promenaden upp på jungfruberget var en del för sig, jag höll uppe humöret så gott det gick i spöregnet haha! grillad korv med bröd gjorde det sista lilla peppet större och jävlar vad vi sjöng. kallt som fan, blött som fan, kul som fan. snubblade i säng vid fem..

sådärja! studentveckan avklarad och jag saknar den redan. för vi har bara ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar..


hähä

okej, jag orkar aldrig uppdatera men nu kan jag väl göra det. studentveckan är finally här! även om inte jag tar studenten så är jag galet pepp! igår var det mösspåtagning på stan och DGF röjde. det var sjukt kul! sen möte med sisu inför sommarjobbet och det känns riktigt bra.
dock har min bästa tjej stina blivit sjuk och vi har inte setts på flera dagar nu vilket resulterar i saknad! 
på onsdag blir det cabaré och utgång, på torsdag blir det cabaré och skolavslutning och på friday i´m in love! pepp pepp pepp. 

nej, nu ska jag återgå till sängen och min bok och denna underbara lediga dag. underbart! 



och vi håller ut..

RSS 2.0