Säg vad vi sa om att "Paint it black"

Har packat någorlunda inför imorgon, hängt med storebror och peppat med massa musik! Nu är det nära. Tälten är redan uppsatta när vi kommer dit, för jag har så fixiga faluvänner som redan har satt upp dom. Så jävla nice, och vi har fått platser precis vid entrén till campingen! Nu är jag superdupertaggad och vill bara diiiiit. Men först ska jag hänga sista kvällen med brorsan, nu ska vi laga mat och sen kommer Felix och hämtar mig och imorgon faaar viii!
Rock 'n Roll dör aldrig, nej
Kom tätt intill, det är okej
So I can shake you, oohh

Gårdagen

Spenderades med storebror och mamma i botaniska trädgården och sen gick vi ut och käkade supergod indisk mat. Mums! Mötte upp Felix och vi drog ut till havet och hoppade på klippor och badade i kvällssol. Perfekt dag hela enkelt.. Idag har jag varit ute på morgonjoggtur, nu ska jag duscha, packa till peace&love och få något i magen. Puss!

Två fina pojkar

Efter en sjukt solig och bra dag fick jag två kära återseenden ikväll. Dels Felix som har varit i Lysekil över helgen men han kom hit och pussades lite med mig, och jag blir VARM i hela kroppen. Så känns det att vara kär!
Sen även min älskade bror, som jag inte träffat på nästan ett helt år. Helt sjukt, med tanke på att vi spenderade hela förra sommaren i USA tillsammans och sen har vi inte setts sen vi sa hejdå till varandra på flygplatsen i augusti förra året. Hursomhelst var det jättemysigt att träffa honom igen! Nu ska jag sova för imorgon ska vi upp tidigt och kramas igen. Jag älskar min fina storebror. Godnatt på er!

Fred & Kärlek

Jag ska hem till Dalarna och gå på festival, världens bästa peace&love - ses på tisdag! Jag är sjukt pepp, det kommer vara sjukt, trysilfolk blandas med göteborgsfolk och självklart mitt älskade falufolk. Kan nog inte bli bättre! Peace!

"Kan inte låta dom stjäla min energi"

Började dagen med en fet powerwalk, snabb äggfrukost, dusch och nu springer jag mellan solstolen och tvättstugan. Mycket effektivt! I lurarna spelas Kapten Röd och framförallt hans senaste låt som han smygsläppte innan hans nya album släpps den 6 juli. Om resten av låtarna är lika grym som denna kommer den plattan spelas varm här hemma kan jag säga. Ni hittar den HÄR!

Såhär ser jag ut idag, solen skiner i Göteborg!

Off-dagen

Jag tror jag ska börja skriva mer här igen. Det är lite skönt, skriva av sig då och då. Jag saknar det. Japp, så får det bli. Jag har en off-dag. En dag när jag bara gör precis såna saker jag känner för att göra. Gå upp tidigt, slå på musik och bara ligga kvar i sängen och gosa. Läsa Harry Potter. Dra på springskorna och shorts och springa en sväng i slottsskogen med riktig peppmusik i lurarna. Städa lägenheten, rensa ur saker jag inte behöver och få upp på vinden. Luncha själv men ändå hitta trevligt sällskap att prata med. Lägga in ny fräsch musik på iphonen.
OPS! Nu ringde mami, det är Johan Falk inspelning på grönsakstorget. Måste ses! Snakkes!

lite senaste tiden


That planet earth turns slowly


Important


Blink

Har haft en saknadskväll. Pratat i telefon och gråtit. Varit stolt över att ha så fina vänner.
Somnar med musik i lurarna och nytvättat hår. Imorgon är en ny dag!

In this moments I just feel so alive

More to come.

RSS 2.0